Vienąkart bendrabutyje dariausi valgyt iš visko, ką tuo metu turėjau, ir gavosi reikalas toks, kaip tas bolognese, bet dar skanesnis.
Šįkart buvo daromas specialiu užsakymu romantiškai vakarienei prie šampano, įvertintas labai gerai.
Kiekis dviems:
1/2 pakelio spagečių (naudoju Lubella)
1/3 stiklainio pomidorų padažo (Suslavičiaus klasikinis)
3 nedideli pomidorai
250 g. faršo
50 g. sūrio
mėsos prieskoniai (Santa Maria)
bazilikas
pipirai
Spagečius išvirti standartiškai.
Kol verda, pakepinam faršą. Sudėti smulkiai supjaustytus pomidorus ir patroškinti kol jie ištęžta, suyra. Supilti pomidorų padažą, įberti nemažai prieskonių, įdedu kokį arbatinį šaukštelį su kaupu tokiam kiekiui. Baziliko irgi negailėti, pipirų pagal skonį. Žodžiu ragaujant nustatyti tą kiekį. Prieš pabaigą sudėti tarkuotą sūrį ir permaišyti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą