Šitą skonį pamenu iš vaikystės ir jam nėra lygių - ilgą laiką toks maistas buvo mano mėgstamiausias. Tada atsirado Vilnius su savo kavinėm ir išsivystė šioks toks išpindėjimas, kaip aš sakau, "gurmanizmas". Bet va neseniai buvo akcija tam legendiniam "Uncle Ben's" padažui ir paėmiau. Buvo žiauriai gerai.
stiklainis Uncle Ben's saldžiarūgščio padažo
vištiena, daug
2 pakeliai ryžių
prieskoniai vištienai
Kol verda ryžiai, pakepinam vištieną. Pakepinti reiškia kepti kol išgaruos skystis. Įberti prieskonių vištienai ir supilti padažą. Dar patroškinti kelias minutes. Simple.
Ant stiklainio rašo kad padažo indelis skirtas 300 g. vištienos, bet ten netiesa. Dariau su kažkur 700 g., kad užtektų man, vienam vyriškos lyties atstovui ir dar kartą man.
Tiesa, pašildytas kažkoks nekoks tas patiekalas, bet čia tikriausiai pasireiškė mano bendra antipatija mėsai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą