Čipsai

Maximoje renkantis koldūnus akis užkliuvo už šaldytų, mikrobangėje pagaminamų traškučių.
Sudėtyje tik bulvės ir aliejus, kaina 80ct./110g. Atrodo viliojančiai.

Bandom.

Iš esmės viskas paprasta. Trims minutėms kišti į mikrobangę, apibarstyti prieskoniais ir ataušinti.
Čipsai panašūs į čipsus, bet stori, mėsingi. Galima užsidėti kokių tik nori prieskonių - vištienos, picos, bulvių prieskonių, paprikos ir dar viso kito.

Prisiminiau tada kažkur kažkada skaitytą naminių čipsų receptą. Esmė tokia - bulves supjaustyti plonais griežinėliais (geriausia tai daryti bulvių skustuku) ir iškepti mikrobangėje, kol pradeda ruduoti. Pabandžiau ir taip.
Gal ir nieko tie čipsai gavosi, bet labai prikibo prie lėkštės. Bandžiau tepti aliejumi - tas pats. Ir šiaip daug terliojimosi.
Žodžiu pirktinių šaldytų traškučių idėją užskaitau. Ir pigiai visai.



O čia mano gaminti. Kas netingi gali pabandyti :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą