Vištiena su ananasais

Geriausias visų laikų patiekalas. Pristatau su pagarba :)

vištienos file
konservuoti ananasai
grietinėlė
apelsinų sultys
miltai
karis
druska
ryžiai

Vištieną supjaustyti gabaliukais ir pakepinti ant trupučio alyvuogių aliejaus. Priberti kario ir gerai išmaišyti, kad gabaliukai apgeltonuotų. Įpilti grietinėlės ir apelsinų sulčių, daugmaž po tiek pat. Įberti šaukštą miltų, dar kario, druskos, išmaišyti ir patroškinti. Viską dedu iš akies, tai padažą reikia ragauti ir dėti ko trūksta. Sumesti ananasus, patroškinti kelias minutes. Patiekti su ryžiais.

Skonis neapsakomas. Dažnai negaminu, kad patiekalas neprarastų savo ypatingumo.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą