250 g. faršo
didelė skardinė konservuotų pomidorų be odelės savo sultyse
pusė skardinės konservuotų tamsių pupelių
pomidorų padažas (klasikinis Suslavičiaus, daug)
mėsos prieskoniai (Santa Maria)
džiovintas bazilikas
pipirai
Faršą pakepinti. Į puodą sudėti pomidorus, peiliu juos supjaustyti/sumaigyti iki gabalėlių. Supilti visą skystį iš skardinės, suberti pupeles, sudėti faršą ir patroškinti kelias minutes. Įberti prieskonių (nemažai), įdėti pomidorų padažo. Pilti tiek vandens, kokio tirštumo sriubos pageidaujama, ragaujant dar paderinamas prieskonių kiekis. Pavirti apie 10 minučių.
Sunkiai atvėstanti, bet labai šildanti sriuba. Valgau be jokių duonų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą